Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@07:55:31 GMT

گامی بلند در توسعه استانداردسازی استان یزد

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۰۵۶۳۲

گامی بلند در توسعه استانداردسازی استان یزد

ایسنا/یزد مدیر کل اداره استاندارد استان یزد انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان را گامی بلند در توسعه استانداردسازی در دیار قنات و قنوت و قناعت خواند.

«محمد رضا زارع بنادکوکی» در مراسم انعقاد تفاهم نامه اداره کل استاندارد استان با دانشگاه اردکان که در چهار ماده و ۳۰ بند منعقد شد، گفت: قانون جامع تقویت و توسعه نظام استاندارد، چهار وظیفه کلی استانداردسازی، اوزان و مقیاس‌ها، تایید صلاحیت و ارزیابی انطباق را برای ما مشخص کرده است که انعقادتفاهم نامه با دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی، دوایر و شرکت‌های دولتی، بنگاه‌های اقتصادی و همچنین سازمان‌های مردم نهاد، سبب تقویت توسعه و ترویج فرهنگ استاندارد و استاندارد سازی در جامعه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توسعه و ترویج فرهنگ استاندارد در جامعه  از جمله دیگر وظایف سازمان ملی استاندارد است که در سال‌های اخیر بیش از گذشته در کانون توجه مسئولین قرار گرفته است و بر این اساس تمامی دانشجویان رشته‌های مختلف به ویژه گروه فنی و مهندسی می‌توانند با حضور در اداره کل استاندارد استان یزد و واحدهای تولیدی تحت پوشش استاندارد، کوله‌ بار علمی و تجربی خودشان را تکمیل کرده و با وسعت نظر و اعتماد به نفس بیشتری وارد بازارهای کسب و کار، تجارت و صنعت شوند.

این مسئول در خصوص جزِئیات بیشتر تفاهم‌نامه مبادله شده نیز افزود: همکاری در زمینه تالیف، ترجمه و نشر کتب، مقالات، اسناد استاندارد و اجرای طرح‌های تحقیقاتی مورد نیاز استاندارد یزد، هدایت و حمایت از پایان نامه های تحصیلی به ویژه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در راستای اولویت های اداره استاندارد ،از جمله تعهدات دانشگاه اردکان است.

«فاطمه بهجتی اردکانی» رئیس دانشگاه اردکان نیز در این نشست گفت: با هدف برداشت گام‌های عملی اجرای مفاد تفاهم نامه، به زودی فهرست تجهیزات و امکانات دانشگاه اردکان، با ذکر بندهای عملکردی به اداره کل استاندارد استان یزد ارائه می شود تا مسئولان حوزه آزمایشگاهی و فنی استاندارد یزد، با توجه به توان و ظرفیت آزمایشگاه، پیشنهادهای حوزه کاری ممکن را در راستای برنامه‌ریزی دانشگاه در جهت استقرار استاندارد ۱۷۰۲۵ و اعطاء تایید صلاحیت آزمایشگاه بررسی کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط  عمومی اداره کل استاندارد استان یزد، وی در پایان افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی آشنایی با مباحث استاندارد، قواعد و قوانین در این حوزه، استانداردسازی و به ویژه استاندارد شماره پنج، توسط اداره کل استاندارد استان یزد برای اعضای هیئت علمی این دانشگاه یک ضرورت است که لزوم برنامه‌ریزی آن کاملأ حس می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استاندارد تفاهمنامه يزد اداره کل استاندارد استان یزد دانشگاه اردکان تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۵۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بی‌اعتمادی مردم ترکیه به حزب حاکم

روز به روز به شمار شهروندانی که معتقدند آکپارتی نمی‌تواند ترکیه را به درستی اداره کند، افزوده می‌شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، پس از انتخابات شهرداری‌های ترکیه در فروردین ماه اخیر، حزب حاکم این کشور با یک شکست سنگین مواجه شد و کاهش محبوبیت حزب همچنان ادامه دارد.

نظرسنجی‌های میدانی جدید، حاکی از این است که اعتماد به حزب عدالت و توسعه از دست رفته و اغلب شهروندان معتقدند که دولت اردوغان، نمی‌تواند کشور را به درستی اداره کند.

مؤسسه مستقل نظرسنجی «یونَیلَم» (Yöneylem) به تازگی تحقیقی درباره نظرات مردم ترکیه در خصوص میزان موفقیت حزب اردوغان در اداره کشور انجام داده و نتایج آن را منتشر کرده است. این تحقیق نشان داده که حزب عدالت و توسعه، پس از 22 سال زمامداری، حالا در سراشیبی افول قرار گرفته و بخش قابل توجهی از هواداران خود را از دست داده است.

از هر 5 نفر، 1 نفر به حزب اردوغان اعتماد دارد

مؤسسه نظرسنجی «یونَیلَم» در تحقیق می‌دانی خود، از شهروندان ترکیه پرسیده است: از نظر شما ترکیه در حال حاضر، چگونه اداره می‌شود و مدیریت کشور را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

پاسخ‌ها از این قرار است:

الف) ترکیه به خوبی اداره می‌شود و مدیریت کشور، رضایت بخش است: 20 درصد.

ب) ترکیه بد اداره می‌شود: 57 درصد.

ج) میزان توفیق دولت در اداره کشور و وضعیت مدیریت، نه خوب است نه بد: 21 درصد.

د) نمی‌دانم: 1 درصد.

تابلوی بالا نشان می‌دهد که از هر 5 نفر شهروند ترکیه، تنها 1 نفر از عملکرد دولت راضی است و به حزب حاکم اعتماد دارد.

مؤسسه مزبور در تطبیق و مقایسه نتایج گزارش جدید خود با آمار‌های پیشین به این نتیجه رسیده که تنها در عرض 45 روز، میزان کسانی که فکر می‌کنند ترکیه بد اداره می‌شود، 5 درصد افزایش یافته است!

این وضعیت نشان دهنده شکلی بی‌سابقه از کاهش محبوبیت حزب عدالت و توسعه در 22 سال اخیر است. پس از شکست سنگین حزب عدالت و توسعه در انتخابات اخیر، بخش قابل توجهی از هواداران حزب از آن فاصله گرفتند.

6.4 میلیون نفر، رای خود را پس گرفتند

مؤسسه تحقیقاتی دیگری به نام شرکت نظرسنجی متروپل (Metro Poll) درباره این موضوع تحقیق کرده که هواداران قدیمی حزب عدالت و توسعه در انتخابات فروردین ماه 1403 به کدام حزب رای دادند.

پروفسور سنجار رئیس این شرکت نظرسنجی اعلام کرده که مقایسه آرای هواداران حزب اردوغان در دو انتخابات 2023 و 2024 نشان دهنده یک ریزش جدی است و عملاً نزدیک به 7 میلیون هوادار قدیمی، رای خود را پس گرفته‌اند.

تحقیقات متروپل نشان داده 6 میلیون و 400 هزار نفر از شهروندانی که در انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی سال 2023 میلادی به اردوغان و حزب عدالت و توسعه رای دادند، در انتخابات شهرداری‌ها، رویکرد خود را تغییر و به احزاب دیگر رای دادند.

بر اساس نظرسنجی می‌دانی متروپل، آرای خارج شده از سبد رای حزب اردوغان، به ترتیب، سر از این احزاب در آورده است:

الف) 1 میلیون و 300 هزار نفر از آنان، به حزب جمهوری خلق رای دادند.

ب) 1 میلیون نفر از آنان، به حزب دوباره رفاه (حزب پسر مرحوم اربکان) رای دادند.

ج) 450 هزار نفر از آنان، به یک باره ملی گرا شدند و به حزب حرکت ملی گرا (دولت باغچلی) رای دادند.

د) 3 میلیون نفر از آنان، با صندوق رای قهر کردند و رای ندادند.

ه) پانصد هزار نفر از آنان، به احزاب کوچک دیگر رای دادند.

و) یکصد هزار نفر حاضر نشدند در این خصوص توضیح دهند.

تحلیل موارد بالا، نشان دهنده یک تحول حزبی – اجتماعی جدی در فضای سیاسی ترکیه است. چرا که تصور همیشگی تحلیلگران سیاسی ترکیه این بوده که هواداران حزب عدالت و توسعه، اسلامگرایان و محافظه کاران وفاداری هستند که رویکرد حزبی و سیاسی آنان، ارزشی است و حاضر نیستند به یک باره از حزب خود جدا شوند و به حزب سکولار و کمالیستی جمهوری خلق (ج. ه. پ) رای دهند.

اما در کمال ناباوری، چنین اتفاقی روی داد و اسلامگرایان نیز نشان دادند که ممکن است در برخی بزنگاه‌های حساس، بنا به دلایل اعتراضی و انتقادی، از حزب اردوغان دور شوند.

رای 450 هزار نفر از هواداران اسلامگرای حزب اردوغان به حزب تندرو و ملی گرای دولت باغچلی نیز، نشان دهنده بخش دیگری از ابعاد تحول سیاسی – اجتماعی اخیر در ترکیه است. چرا که معمولاً محافظه کاران، با آن که سویه ملی گرایانه دارند اما خود را از گفتمان تندروانه نژادمحور و تبارمحور دور نگه می‌دارند.

مهمترین بخش از تابلوی سیاسی بالا، قهر 3 میلیون نفر از هواداران حزب عدالت و توسعه با انتخابات و صندوق رای است.

در پایان باید گفت، موضوع مهمی همچون ناکارآمدی حزب حاکم و دولت اردوغان در رویارویی با تورم فزاینده و بحران اقتصادی، تنها بخشی از دلایل کاهش محبوبیت حزب اردوغان در انتخابات است.

واقعیت این است که هواداران قدیمی حزب، انتقادات و گلایه‌های دیگری نیز دارند و بر این باورند که دولت، از شعار‌های اولیه خود و اهداف مهمی همچون مبارزه با فساد و فقر و تلاش برای برقراری عدالت دور شده و در دام رانت پروری، تجمل گرایی و تک روی افتاده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه همکاری اداره کل ورزش و جوانان با اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی
  • استانداردسازی ۱۱۰ مدرسه در چهارمحال و بختیاری
  • ◄ حرکت قطار انجمن مهندسی دریایی بر ریل پیشرفت
  • تشکیل کارگروه تأمین مسکن خبرنگاران استان اصفهان
  • طالبان: خانه تجارت قزاقستان گامی در توسعه روابط تجاری است
  • افزایش بی‌اعتمادی مردم ترکیه به حزب حاکم
  • تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟
  • هنرمندان اردکان در فرهنگسرای خاتمی گردهم آمدند
  • همایش ملی شاعر بلند آوازه‌ کُرد «میرزا احمد داواشی» برگزار می‌شود
  • استاندارد دوگانه رسانه‌های غربی در خصوص اعتراضات ضد صهیونیستی و اغتشاشات در ایران!