Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم در تماس ویدئو کنفرانسی، احداث ۸۰ درصد ساختمانهای دانشگاه اردکان به  صورت خیری را مایه افتخار مجموعه آموزش عالی عنوان کرد.

 دکتر محمد تقی نظرپور، آغاز عملیات عمرانی احداث نخستین بیمارستان دامپزشکی در مرکز کشور را اتفاق بسیار مبارک و میمون توصیف کرد و با بیان اینکه اردکان و استان یزد در حوزه سوارکاری و دامداری از جایگاه خوبی برخوردار هستند اظهار امیدواری کرد: بیمارستان تخصصی بتواند کمک خوبی به مجموعه شهرستان و استان بکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر علوم همچنین با بیان اینکه طرح های وزارت علوم باید بتواند پس از بهره برداری هم در خدمت اساتید و دانشجویان و هم در خدمت جامعه باشد در خصوص تجهیزات مورد نیاز دامپزشکی در دانشگاه اردکان قول پیگیری داد.

رییس دانشگاه اردکان هم به جایگاه ویژه این شهرستان در حوزه دام و طیور پرداخت و بهره مندی از چندین واحد بزرگ پرورش دام سنگین و سبک و همچنین سرمایه گذاری های صورت گرفته در خصوص اصلاح نژاد دام را از جمله این ویژگی ها عنوان کرد.

فاطمه بهجتی اردکانی در ادامه با اشاره به اینکه اردکان یکی از قطب های پرورش اسب اصیل کشور می باشد و هرساله در جشنواره های کشوری زیبایی صاحب مقام اول تا سومی بوده است افزود: همه این پتانسیل ها ضرورت احداث یک بیمارستان تخصصی و آموزشی دامپزشکی را در منطقه بیشتر می کند.

ریییس دانشگاه اردکان همچنین انعقاد تفاهم نامه دانشگاه اردکان با مراکزی نظیر مرکز تحقیقات ژنتیک دکتر فیروزآبادی میبد، مرکز تحقیقات ناباروری استان، مرکز تحقیقات سلول های بنیادی استان و اداره کل دامپزشکی استان یزد را زمینه های ارزشمندی برشمرد که می تواند در کنار بیمارستان تخصصی به تکمیل چرخه بسیاری از پژوهش های مورد نظر در چشم انداز دانشگاه بیانجامد.

وی همچنین با تشکر از خیر طرح و همچنین پرورش دهندگان اسب در شهرستان، اظهار امیدواری کرد: با بهره مندی از نخستین بیمارستان تخصصی دامپزشکی استان، دانشگاه اردکان یکی دیگر از رسالت های اجتماعی خود را در بحث ارتباط با جامعه عملیاتی کند.

سید مجتبی حسینی پور رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد هم که دیگر سخنران این مراسم بود گفت: صنعت اسب و سوارکاری در سند رشد و توسعه استان از جایگاه مناسبی برخوردار هست و چنین پروژه هایی که همیشه جای خالی آن احساس می شد می تواند نقش مؤثری را در تاب آوری این صنعت داشته باشد.

قابلیت های اردکان در زمینه دامپروری، صادرات فراورده های دامی و سیاست های استان در خصوص تأمین نهاده های دامی و علوفه از جمله دیگر محورهای سخنان رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بود.

محمدرضا قانعی، خیر این پروژه هم با ابراز خرسندی از اینکه می تواند نقشی را در جهت حمایت از دامپزشکی و دامداران منطقه داشته باشد اظهار امیدواری کرد بتوانیم تا کمتر از ۲ سال آینده این طرح عمرانی را به سرانجام برسانیم.

در این جلسه دکتر مجید مروتی رییس دانشکده پیرادامپزشکی دانشگاه اردکان هم ضمن بیان تاریخچه شکل گیری دانشکده پیرادامپزشکی در دانشگاه اردکان اظهار داشت: گروه دامپزشکی از سال ۹۱ در دانشگاه اردکان کار خود را آغاز کرده  و در حال حاضر در مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته(علوم آزمایشگاهی) و کارشناسی ارشد در رشته زیست جانوری سلولی –تکوینی دایر می باشد.

نخستین بیمارستان دامپزشکی استان در زیربنای ۲۲۰۰ مترمربع و در ۲ طبقه با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال به صورت خیری در دانشگاه اردکان احداث خواهد شد.

دانشگاه اردکان در سال ۱۳۸۸ تاسیس شد و در حال حاضر ۲ هزار و ۶۰۰ دانشجو و ۹۰ نفر عضو هیات علمی دارد، در این واحد دانشگاهی ۴۴ کد رشته تحصیلی دایر است.

مجموع دانشجویان مشغول به تحصیل در مراکز آموزش عالی و دانشگاهی شهرستان اردکان ۶ هزار و ۲۳۹ نفر است.

مرکز شهرستان ۱۰۵هزار نفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها یزد دانشگاه های علوم پزشکی اردکان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد دانشگاه های علوم پزشکی اردکان یزد دانشگاه های علوم پزشکی اردکان اخبار کنکور دانشگاه اردکان نخستین بیمارستان بیمارستان تخصصی دامپزشکی استان استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۸۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سومین جلسه کارگروه استانی پیاده سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول در دانشگاه اصفهان گفت: این رویداد بین المللی با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، متخصصان داخلی و خارجی و ... عصر امروز در اصفهان برگزار می‌شود.
در این نشست هدف از این طرح را ساماندهی رشته های تحصیلی بویژه در مقطع کارشناسی عنوان کرد و گفت؛ پیاده سازی استانی آمایش عالی و مدیریت طرح تحول استان اصفهان ضروری است.قاسم عموعابدینی افزود ؛کارگروه استاتی در هر استان تشکیل و موارد مرتبط با تکالیف مقرر در بند آمایش آموزش عالی در سطح استان را بررسی ، تدوین و به شورای گسترش آموزش عالی پیشنهاد می دهد. وی گفت ؛ آموزش عالی در سطح استان با هدف رعایت اصل عدالت آموزشی و توجه به نقاط محروم و مرزی الزامی است.

دیگر خبرها

  • نخستین داروی رشد مجدد دندان در جهان آزمایش می‌شود
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد